Noutăți

 

Green Home Design anunta cu mandrie implicarea sa pe proiectul de amenajare al noului sediu Agilrom Scientific. Proiectul de amenajare al spatiului cuprinde o cladire cu 2 etaje de birouri destinate personalului administrativ, precum si parterul destinat functionarii unui laborator de teste si showroom destinat clientilor.

Sa vorbim despre calitate. Sa vorbim despre un mobilier bine facut, durabil, fara defecte de fabricatie, alcatuit din materiale ce nu se deterioreaza rapid.

Index 2018

09.02.2018

Cu o prognoză de peste 1.000 de expozanți din 60 de țări diferite, Index va organiza pentru a doua oară în istoria de 28 de ani a evenimentului, o expozitie guvernată de o temă specifică. Designul pentru auto-exprimare va fi tema centrală a show-ului organizat în martie.

Green Home Design începe anul 2018 în forță, prin participarea la expoziția mondială de design, arhitectură și producție de mobilier cu tematica "Design for Expression", organizată anul acesta în Emiratele Arabe Unite, Dubai World Trade Centre, în perioada 26-29 martie.

Un vis măreț. Resurse limitate. Ambiție până la cer. Dedicare. Pasiune. Nopți muncite. Studiu individual și dezvoltare personală fără oprire. Orizonturi deschise către cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.