Cum a început povestea noastră

06.02.2018

Un vis măreț. Resurse limitate. Ambiție până la cer. Dedicare. Pasiune. Nopți muncite. Studiu individual și dezvoltare personală fără oprire. Orizonturi deschise către cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Sunt doar câteva dintre caracteristicile fondatorilor acestui brand. Green Home Design. Ascuns sub umbrela unui SRL denumit Ailesi. De de Green? De ce Home? De ce Design? De ce Ailesi?

Voi începe de la coadă. Dacă intri pe Google translate și cauți o traducere pentru "Ailesi", vei descoperi că suntem o familie. Trei fondatori uniți de un scop superior aceluia de a face business. Împreună, vrem să oferim mai mult de atât.

Vrem să oferim un Design unic oricărui ambient ce intră pe mâna noastră. Tipologia proiectelor noastre variază semnificativ, de la proiecte corporate, office, HoReCa și, bineînțeles, ajungând până la micile apartamente de pe vremea lui Ceaușescu, ori prestigioasele vile ascunse în pădurea Băneasa.

Din toată această varietate, proiectele de tipul Home rămân preferatele noastre, unde vedem cu mândrie cum visul oricărei familii la un cămin perfect ia naștere cu ajutorul nostru.

Ajung în sfârșit și la nota definitorie a ceea ce suntem, ajung la elementul Green. Pentru că ne mândrim cu stejarul, fagul și nucul carpatin, dispunem de avantajele unor furnizori de materie primă prelucrată local și blaturile de bucătărie din lemn masiv încastrat în rășină epoxidică sunt produse pe piața românească doar în atelierul nostru. O idee diferită. Ceva altfel față de binecunoscutul blat din pal termorezistent.

Povestea noastră a început din ideea de a fi diferiți. De a oferi ceva nou pe piață, inovativ, pentru că înțelegem faptul că orice client este unic în felul său, cu dorințe și nevoi distincte.

Green Home Design este atelierul tău specializat în servicii profesionale de design interior și producție de mobilier customizat. Lucrăm pentru tine și suntem în permanență conectați cu ideile pe care dorești să le transpunem în spațiul de locuit.